Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Make it boho!

Ορίστε ένα εύκολο diy που χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να το υλοιποιήσετε και μεταποιεί μια οποιαδήποτε μπλούζα,με μανίκι ή χωρίς,όπως αυτές που βλέπουμε φέτος στις βιτρίνες με το boho style κάτω στο τελείωμα..Τολμήστε το!
Κατά προτίμηση,κόψτε ένα λεπτό σε ύφανση μπλουζάκι και όχι βαμβακερό,το αποτέλεσμα δεν θα είναι ίδιο.Η ιδέα ήρθε από μία σελίδα στο fb της Ηρώς μαλλιά κουβάρια με χειροποίητες και πρωτότυπες δημιουργίες!!!





Καλή επιτυχία!!!

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Βραχιόλια σουέτ!

Κι άλλα βραχιόλια σουέτ πλεκτά,σε καινούργια χρώματα και κρεμαστά σχέδια ποδηλατάκι,καρδιά,χεράκι και φούντες!











Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Φραουλίτσες παντού και donuts!

Φράουλες σε σκουλαρίκια,φράουλες πάνω σε τούρτα,φράουλες πάνω σε βάφλα,που αλλού δηλαδή... Καλοκαιρινά χρώματα,έντονα χρώματα που μας αρέσουν πολύ!!!





Μπισκοτάκια!!!


Donuts!!!



Βρείτε τα στη σελίδα μας στο facebook  ginger handmade stories!!

Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Το πιο εύκολο και οικονομικό γλυκάκι!

Χρόνια πολλά,χριστός ανέστη σε όλους!!!Και τώρα που μπορούμε να φάμε ότι θέλουμε αν και μερικοί είμαι σίγουρη ακόμα χωνεύουμε το γεύμα της Κυριακής,μου  ήρθε μια ιδέα μια μέρα που ήμουν σπίτι και ήθελα απεγνωσμένα κάτι γλυκό και έφτιαξα το παρακάτω.

Τα υλικά πολύ απλά και το κόστος αμελητέο(γύρω στα 3 ευρώ)

Υλικά για 4 ποτηράκια:
1 πακέτο μπισκότα oreo
1 φάκελο κρέμα στιγμής βανίλια
300ml γάλα εβαπορέ,1 φλιτζάνι νερό
Για το σιρόπι:
1 φλιτζάνι νερό
8 κουτ.σούπας κακάο (με ζάχαρη)

Αρχικά φτιάχνουμε το σιρόπι για να κρυώσει.Σε ένα μπρίκι αναμειγνύουμε το κακάο,αν δεν έχουμε γλυκό προσθέτουμε και 12 κ.σ ζάχαρη,αλλιώς σκέτη σκόνη από σοκολατένιο ρόφημα.Τα ανακατεύουμε και αρχίζουμε το βρασμό μέχρι να δέσει.Οταν είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.Αν έχουμε έτοιμο σιρόπι του εμπορίου βάζουμε αυτό.Παίρνουμε τα ποτηράκια ή μπολάκια και σπάμε 1-2 μπισκότα στο καθέναΑν έχουμε κρύο το σιρόπι τα βρέχουμε με λίγη ποσότητα.Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ανακατεύουμε τη σκόνη βανίλια με το γάλα,το οποίο αραιώνουμε με 1 φλιτζάνι νερό (εγώ συστήνω εβαπορέ και όχι φρέσκο γιατί κάνει την κρέμα πιο γλυκιά), και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σφιχτό.Γεμίζουμε τα ποτήρια με το μίγμα πάνω από τα σπασμένα μπισκότα μέχρι  τα 2/3 του.Από πάνω σπάμε και μερικά μπισκότα πιο καλά τριμμένα.Περιχύνουμε με 2-3 κουταλιές του γλυκού από το σιρόπι και είναι έτοιμο.Τρώμε άμεσα ή βάζουμε στο ψυγείο.


Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Λαμπάδες 2013 έτοιμες!

Δεν ξέρω γιατί έχουν λιγοστέψει τόσο τα σχόλια που παίρνω τελευταία και πολύ με στεναχωρει. είμαι  σίγουρη που σε όλους μας δίνει δύναμη και αφορμή να γράφουμε,αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης ένα ιστολόγιο και αφήνεται σιγά σιγά από τον ιδιοκτήτη.Βέβαια ίσως πρώτα έγινε αυτό..ελπίζω να είναι προσωρινό και να μπω ξανά στο παιχνίδι με κάποια δυναμική ανάρτηση..

Φέτος δεν έφτιαξα πολλές λαμπάδες,για την ακρίβεια έκανα 3!!Μία για μένα,τη μάμα μου και την κολλητή μου!!!





Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...