Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σκουλαρίκια hello kitty και βραχιόλι

Καλησπέρα από την ζεστή Δομβραίνα!!!Μπορεί να μην πάμε φέτος διακοπές αλλά έχουμε την θάλασσα εδώ να μας δροσίζει!
Οποια είναι διακοπούλες την ζηλεύω..βγάλτε καμιά φωτογραφία...
Εγώ ερχόμενη σήμερα από την πόλη,εφοδιασμένη με υλικά,δεν άργησα και έφτιαξα...

σκουλαρίκια minimal με την γνωστή μας γατούλα και χάντρες




Και ένα βραχιόλι με συρματακι ,τέτοια έφτιαχνα πολύ μικρή γιατί είναι πολύ εύκολο αλλά μου αρέσουν πολύ με πέρλες και στρας ,θα φτιάξω πολλά..



Να σας θυμίσω το δωράκι που χαρίζω!

6 σχόλια:

  1. Αχ Βασιλικούλα μου τρελένομαι για Kittyyyy!!!!!!
    Τι όμορφα που είναι κ το βραχιολάκι βέβαια...είναι εύκολα κ τόσο όμορφα αυτά τα βραχιολάκια!!!Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα πολύ!!!Περιμένω τα περλοστρασάτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γλυκό βραχιόλι! Άνετα το φορούσα! Έχει και ματάκι ε; Πάντα χρειάζεται ένα!!! Θα ήθελα κ γω να φτιάξω βραχιολάκια! Έχω ένα σωρό χάντρες που κάθονται στο συρτάρι.... είναι δύσκολο; Ξέρεις αν θα μπορούσα να το κάνω όχι με λαστιχάκι, αλλά με κάτι πιο ανθεκτικό;;;

    thanks k filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζετα μου εγω εχω λιγα υλικα αλλα παντα κατι βρισκω να φτιαξω,για τον λογο της ανθεκτικοτητας μπορω να σου πω οτι το ξαναεφτιαξα με συρματακι που δεν τσαλακωνει,το ειχα παρει για τον λαιμο,πρεπει να βρεις ενα μαγαζι με υλικα (στο κεντρο εχει κυριως) και εκει θα δεις και μονη σου αλλα θα σε κατατοποισουν κιολας,επισης υπαρχουν αρκετα διαδυκτιακα μαγαζια..δες εδω http://www.facebook.com/profile.php?id=100002252311723 και εδω http://our-hobby-center.blogspot.com/ και δεν ειναι καθολου δυσκολο,ορεξη να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστώ πολύ Βασιλικούλα! Ήδη ξέθαψα σήμερα όλες μου τις χάντρες κ κάτι κρεμαστά και γέμισα ένα κουτί μεγάλο φαντάσου!! Άρα υλικό υπάρχει! χαχαχα Από βδομάδα θα αγοράσω και συρματάκια,λαστιχάκια κλπ! Να σαι καλά! Απ'ότι βλέπω Ginger είναι το σκυλάκι σου! Κ γω τα λατρεύω και έχω ένα κανισάκι τώρα!! Μπορείς να τη δεις στο μπλογκ μου το οποίο είναι υπό κατασκευή ακόμα γιατί είμαι λίγο άσχετη με αυτό, αν κ στο facebook είμαι εξπέρ..έχω βάλει βλακειούλες, να περνάει η ώρα! Ελπίζω από Δευτέρα να έχω μπόλικο χαντρο-κοσμηματο-υλικό!!

    Καλό ΣΚ!! Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...