Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κορδέλες,κουμπιά,χαρτοπετσέτες,κλωστές και άλλαααα

Καλημέρα από την μουντή Θήβα,πως είστε,τι μου κάνετε;;;Εγώ είμαι εδώ σήμερα για να εκφράσω το παράπονο μου...και είναι το εξής: θέλω ένα χώρο για τα χόμπυ μου,ζητάω πολλα;;;Μια γωνίτσα,ένα γραφειάκι τόσο δααα μικρό...τέλος πάντων,θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει.Προς το παρόν όμως, λόγω της δυσκολίας του χώρου,οργανώνομαι όσο μπορώ,για να έχω και διάθεση να δημιουργώ!


¨Εχω λοιπόν πολλές πολλές χαρτοπετσετούλες για να ντεκουπάρω


Και τις έχω τακτοποιημένες εδώ...




Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει τις συλλεκτικές θήκες καπνού που κυκλοφορούν,εμένα με βόλεψαν και είναι πολύ γλυκές(εξαιρώντας το κακό που προσφέρει στον φίλο μου αυτό το κάπνισμα)

Αρχειοθετήθηκαν λοιπόν και οι κλωστές...



Τα βαζάκια με τις ετικέτες τους,σχεδόν άδεια ακόμα.....


Και ρολάκια από χαρτί υγείας για να τυλίγω τις κορδέλες μου (διότι για να πάρω ολόκληρο καρούλι θέλω μία περιουσία,οπότε με το μέτρο)
Συγγνώμη που είναι κάπως ακατάστατα τυλιγμένες,ήταν μετά από χρήση....


Αυτά τα όμορφα για σήμερα,όποιος δεν έχει δηλώσει για το giveaway προλαβαίνει ακόμα....


21 σχόλια:

  1. τι ομορφα που δειχνουν ολα...η ιδεα με τα ρολα και τις κορδελες πολυ εξυπνη...σε βολευει στην χρηση??και τα βαζακια σου πολυ γλυκα...μην βιαζεσαι να τα γεμισεις,καλυταρα να παραμενουν ετσι,σημαινει πως τα χρησιμοποιεις...ευχομαι συντομα να αποκτησεις τον χωρο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω λευκοθεα μου,ναι με βολευουν πολυ,τυλιγω τυλιγω και καρφιτσωνω με μια πινεζουλα,πολυ ευκολο και χρηστικο τουλαχιστον για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον,τέλεια η νέα εμφάνιση του μπλογκ σου! Μ'αρέσει πολύ και η γραμματοσειρά του τίτλου!
    Επίσης, οι προτάσεις οργάνωσης αποθήκευσης που μας έδειξες είναι πολύ πρακτικές και πραγματικά χρησιμες... όταν μαζεύεις και μαζεύεις και ξαναμαζεύεις τόοοοσα υλικά και για διαφορετικά χόμπυ κάποια στιγμή δεν χωράνε πουθενά... : (
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά όμρφα και τακτοποιημένα είναι όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλικούλα μου, δεν μπορώ να βρω το μειλ σου για να σου στείλω κάτι που με ρώτησες, εαν θες στείλε στο δικό μου για να επικοινωνήσω μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα έχεις τακτοποιημένα!!!Άστα αν έχεις πολλά δε βολεύοντε...!!!Κ σιγά σιγά θα βρείς το χώρο σου...Εγώ με ένα βαλιτσάκι ξεκίνησα κ έχω εξαπλωθεί επικίνδυνα...χαχαχα!!!
    Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασιλικούλα μου πραγματικά η ανακαίνηση του blog σου είναι super. Πολύ ωραία αλλαγή. Όσο για το εργαστήριο να ξέρεις όσο χώρο έχεις τόσο θα το γεμίζεις. Εγώ μετακόμισα για να έχω εργαστήριο και το έχω κάνει αποθήκη. Να δω πότε θα το φτιάξω. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά Βασιλικούλα μου πρώτα από όλα θέλω να σου πω πόσο όμορφο έκανες το μπλογκοσπιτάκι σου!!! μ'αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που τα χεις τακτοποιήσει όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι μας θέλουμε έναν χώρο για να τακτοποιήσουμε τα υλικά μας, αλλά λίγοι τον έχουν, δυστυχώς! Πάντως μια χαρά τα συμμάζεψες μέχρι εδώ. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΧ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ...ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΑΝ ΒΕΡΑΝΤΑ...ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕς ΕΞΟΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Omorfa taktopoihmena k me polla polla eyxaristw xrwmata! Eyge!Ti allo na pw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπήκα και νόμισα οτι μπήκα σε νέο blog και πατούσ να γίνω αναγνώστης!!!Πολύ ωραία η ανοιξιάτικη ανανέωση!!!
    Οσο για την τακτοποίηση των υλικών σου, όλες το ίδιο απωθημένο έχουμε, ένα δικό μας χωρο!Στον εύχομαι. Τα ρολά υγείας τα έχω κι εγω μόνο την πινεζούλα δεν είχα σκεφτεί και ξετυλίγονταν όλες μαζί.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην ανησυχεις ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε και μετα ....μαζευουμε μαζευουμε... και στο τελος λενε οι γιοι μου θα βγουμε εμεις να μπουν τα πραγματα σου μαμα
    εσυ τα εχεις τακτοποιημενα ομορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πράγματι η ανακαίνιση είναι φανταστική. Ολο λέμε κι εμείς ότι θα ανανεωθούμε, αλλά τώρα που το ήμισί μου πήγε στη Λευκάδα κάπως δύσκολο! Συμφωνώ με τη Βανα ότι η γραμματοσειρά είναι σουπερ. Οσο για την οργάνωση, σημαντικότατη, και το εργαστηριάκι που λες...ευσεβής πόθος για τις περισσότερες! Κανε υπομονή και κουράγιο!!!Οι φίλες μπλόγκερς σε κατανοούμε απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ καλή οργάνωση έκανες..Η έλλειωη χώρου τελικά σε έκανε πολύ ευρηματική!!!
    Το μπλογκ σου έγινε πολύ όμορφο!!!
    Καλημέρα!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αχ κι εγώ θέλω ένα χώρο!!!μόνο που σκέφτομαι ότι τα έχω όλα σε κουτιά σε ντουλάπι...και πρέπει να τα κατεβάσω στην τραπεζάρια και να τα αδειάσω,να φτιάξω κάτι,και να τα μαζέψω μετά...ε πάει έχω βαρεθεί πριν ξεκινήσω...
    μας δίνεις όμως ωραίες ιδέες!!μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tι χαρούμενο blog! Χαίρομαι που σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πωπωπω η αναρτηση με τα περισσοτερα σχολια,δεν το περιμενα.ποσο σας ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τέλεια τα τακτοποίησες!
    Πανέμορφο το έκανες το blogo-σπιτάκι σου!!! Εύχομαι τα κουτιά σου να γεμίσουν μέχρι πάνω!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ όμορφα τα έχεις όλα Βασιλική μου!Οι θήκες του καπνού είναι υπέροχες.Κι εγώ τις έχω λατρέψει,μόνο που με χαλάει λίγο ο ελέφαντας...Κάτι πρέπει να κάνω γι'αυτό!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δέσποινα
    Τι ωραία που τα τακτοποίησες όλα. Μπράβο σου όμορφα και χαριτωμένα. Αλοίμονο σε μένα που έχω πάρα πολλά (ράβω) και δεν χωράνε σε ένα μπουκαλάκι. Χαίρομαι που σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...