Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Birthday cupcakes!!!

Δύο μέρες πριν τα γενέθλια της αγαπημένης μου φίλης και είπα να της κάνω μια έκπληξη μιας και θα την έβλεπα,ετοίμασα λοιπόν τα πιο γρήγορα cupcakes που έχω κάνει ποτέ,με λίγο στολισμό και frost με μερέντα...




Αρεσαν πολύ,περιείχαν πολύ αγάπη και με έβγαλαν ασπροπρόσωπη!
Κάντε εκπλήξεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα και βάλτε φαντασία και δημιουργικότητα για να τους κάνετε να χαμογελάσουν,είναι το μεγαλύτερο δώρο!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τα δώρα του 2013..

Λίγα και καλά συν μερικά χαρτζιλίκια!Λόγω γιορτής,είναι η μέρα που λαμβάνω τα περισσότερα δώρα.Το πρώτο δώρο ήταν από την αδερφή μου,ένα δεντράκι τόσο όμορφο και χρηστικό για να κρεμάω κολιεδάκια και άλλα...



Δώρα της κολλητής μου ήταν κάτι ρούχα,θήκες για cupcakes και αυτά τα πολύ όμορφα μαγνητάκια,γνωρίζοντας τη λατρεία μου..



Τα υπόλοιπα δώρα τα πήρα η ίδια στον εαυτό μου!!!
Ελπίζω να πήρατε και σεις πολλά από αυτούς που αγαπάτε και λίγο πολύ θα ξέρανε τι δώρο θα σας προσφέρουν!


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στους δρόμους της Αθήνας..

...δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις. Ανθρωποι σε μικρές ομάδες μπορούν να κάνουν πολλά αν το θέλουν και έτσι εμπνέουν πολλούς και τέτοιες δράσεις σίγουρα ομορφαίνουν το καθόλου περιποιημένο κέντρο της Αθήνας.Κάπου στου ψυρρή κοντά στην έξοδο του μετρό στο μοναστηράκι (Αθηνάς),υπήρχε ένα από τα πολλά σκοτεινά δρομάκια.Ιδέα μερικών ανθρώπων που βρέθηκαν μαζί, ήταν να μαζέψουν ο καθένας από πολλά φωτιστικά και να τα βάλουν εκεί ψηλά..και πλέον είναι ο πιο φωτεινός και ατμοσφαιρικός δρόμος της Αθήνας έχω να πω..






Στους τοίχους έχει δημιουργεί η αίσθηση ενός σπιτιού,μιας κουζίνας εδώ....




Ακολούθησε και μια βόλτα στην Πλάκα,που ήταν και ο αρχικός προορισμός!
Εγκαινιάζεται καινούρια στήλη με τέτοιο περιέχομενο σαν το σημερινό..μείνετε συντονισμένοι!

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τα παρασκήνια της έκθεσης μας..

Καλή χρονιά!!!Ελπίζω να περάσατε όμορφα με τις οικογένειες και τους φίλους σας,κι εγώ κάπως έτσι..Θέλω να επιφυλαχτώ ότι το 2013 θα αναρτώ πιο συχνά,το έχω και η ίδια ανάγκη,όπως και το να δημιουργώ,έχει γίνει συνήθεια πια..Πριν κλείσει όμως η φετινή χρονιά,η μάλλον περσυνή, πραγματοποιήθηκε η παρακάτω όμορφη έκθεση στο μικρό καφέ ,που ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος..







Περάσαμε ωραία και ευχαριστώ τις φίλες που ήρθαν όπως και το λατρεμένο μαγαζάκι!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...